Egészségközpontról:

Alapfilozófiánk:  „Mosolyogva gyógyítunk!”


A Gyerekmosoly Egészségközpont minden hasonló egészségügyi szolgáltatástól különböző, kiemelkedik az egészségügyi privát szolgáltatók közül. Magyarországon egyedülálló kezdeményezés, hogy egy létesítményben több privát szakrendelés működik kizárólag gyermekek részére.


Barátságos környezet.


A központ kialakításánál a legfőbb szempontunk a gyerekek kényelme, szín és érzelemvilágukat figyelembe véve kialakítani a számukra legoptimálisabb környezetet, ezzel is hozzájárulva gyógyulásukhoz. Nappali szobaként alakítottuk ki a „betegváró”-t, játszósarkunkban minden megtalálható, ami otthon a gyerekek szobájában is fellelhető.


Exclusive szolgáltatás.


Magas színvonalú szakmai háttér. Mosolygós munkatársak, jó, és folyamatos kommunikáció. Szakrendeléseinken olyan tudással és szakmai tapasztalattal rendelkező orvosok fogadják kis betegeinket, akiket szakterületük elismert képviselői főorvosok, szakorvosok és a gyógyításon kívül fontosnak tartják a prevenciós felvilágosítást és az egészségmegőrzést is. Kiválasztásuknál legfontosabb szempontok: a szakmai tudás, tapasztalat, empátia készség, és természetesen a „mosolygós gyógyítás”. A felhasznált gyógyító szerekben a természetességre törekszünk, a legjobb alap-, és segédanyagokból dolgozunk.


A mosoly: „Nyugalom a megfáradtnak, napfény a csüggedőnek, világosság a szomorkodóknak, és a természet legjobb orvossága a bajok ellen.”


Gyerekmosoly Egészségközpont, ahol mindenki mosolyog: Gyermek és Orvos egyaránt

Alvászavar-alvászavarok vizsgálata: Gyerekmosoly Egészségközpont 1195, Hofherr Albert utca 11a email:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Bejelentkezés: 06-70-352-9500